Ik werkte samen met Kitcherie-de-Virginie voor de webtekst en folder. Virginie aan het woord:
Toegegeven, tussen potten en pannen voel ik me als een vis in het water maar woord en taal is niet onmiddellijk mijn ding. En dan sta je daar, met grote nood aan goede, correcte teksten voor de webshop en website.
Na een aantal pogingen liet ik het voor bekeken en moest ik denken aan een een mama van Leefschoolkindjes die ‘iets’ met taal deed. Maar hoe was haar naam ook alweer… 
 ~
Na wat zoeken op Facebook had ik haar gevonden : Nathalie Stroobant.
Wat een verademing dat ik mijn verhaal kon doen en dat ze met dit verhaal aan de slag ging.
~
Dankzij gerichte vragen en kritische bemerkingen heeft Nathalie mij dat duwtje in de rug gegeven om erin te blijven geloven, haar enthousiasme werkte aanstekelijk.
 ~
Zoals afgesproken kreeg ik keurig de teksten doorgestuurd. En daar bleef het niet bij… Ik kreeg snel antwoord op mijn mails en spontaan bood ze ook haar hulp aan voor het nakijken van mijn website. Haar taalnauwkeurigheid was en is subliem! Hoedje af voor Nathalie. 
 ~
Dus ben je zelf niet zo’n schrijverswonder én moet of wil je aan de slag met goede teksten, dan kan ik Nathalie Stroobant zeker aanbevelen. Professioneel in alle opzichten én met een persoonlijke aanpak. Geweldig toch!
 ~
Virginie, zaakvoerster Kitcherie-de-Virginie
 ~
Wil je mij ook inhuren om iets te schrijven? Dat kan!